Prije smrti je saznao divne vijesti: Ukazala se prilika koju je htio oduvijek, a tragedija je sve prekinula

Tu želju nije uspio realizirati.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pjevač Liam Payne nekoliko tjedana prije smrti radio je na novom Netflixovom showu. Zvijezda iz grupe One Direction trebala je pomoći u stvaranju nove sjajne pop grupe, što mu je oduvijek bila želja. Htio je pomoći nekome na način na koji se pomoglo njemu da ostvari zavidnu karijeru. Liam je poginuo 16. listopada u Argentini kada je pao s balkona hotela na trećem katu. Imao je 31 godinu.

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia 

Liam je u novoj Netflixovoj emisiji trebao biti dio ocjenjivačkog povjerenstva u kreiranju novog glazbenog sastava. Uz Paynea, glavnu ulogu imala bi i Nicole Scherzinger iz Pussycat Dollsa kao i Kelly Rowland iz grupe Destiny's Child. Voditelj bi bio A. J. McLean, zvijezda grupe Backstreet Boys.

WM / Backgrid UK / Profimedia 

'Tko može bolje pomoći u izgradnji benda nego jedni od najlegendarnijih umjetnika koji su to ikada učinili? Ovi hitmejkeri donijet će svoju neusporedivu stručnost i godine osobnog iskustva na natjecanje', naveli su iz Netflixa aludirajući na uspješne face koje su okupili u sklopu emisije 'Build The Band'. 

Emisija je za cilj imala izbaciti uobičajene susrete licem u lice u glazbenim emisijama i na zanimljiv način povezati ekipu i osnovati bend na temelju svega onoga što pokažu. Snimanje je navodno počelo tijekom ljeta jer su Liam i njegovi kolege viđeni u kolovozu u Manchesteru, samo dva mjeseca prije nego je tragično preminuo u Argentini. 

BERETTA/SIMS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Što će dalje biti sa snimanjem showa, nije poznato javnosti. Vijesti o Liamovoj smrt duboko je potresla mnoge i upitno je hoće li se i kako emisija dalje nastaviti snimati. Izvori kažu kako je Liam bio oduševljen idejom da pomogne stvaranju još jednog uspješnog benda, ali nažalost, taj san nije uspio provesti u stvarnost. 

Liamov kolega iz grupe One Direction, Louis Tomlinson progovorio je o planovima koje su imali za budućnost.

'Liam je bio nevjerojatno dobar tekstopisac sa sjajnim smislom za glazbu. Često smo razgovarali o tome da se vratimo zajedno u studio i ponovno stvorimo kemiju pisanja koju smo izgradili u bendu', komentirao je shrvani Louis.