'Tajna mog uspjeha': Adi Šoše ekskluzivno za Story otkriva sve nepoznate detalje svog života

Adi Šoše ističe se glasom, stasom, talentom i košuljama – koje su postale zaštitni znak 29-godišnjega glazbenika iz Mostara koji odbrojava posljednje dane do koncerta u Lisinskom.

Marijan Marinović

Žene vrište na spomen njegova imena, nazivaju ga novim Čolom, a njegov je vokal, pitate li Gibonnija, najbolji koji se na našim prostorima pojavio u posljednjih 20 godina. Nakon što je emotivnim izvedbama i zavodljivim plesom pokorio klubove u Hrvatskoj i regiji, sve popularniji Adi Šoše konačno dolazi u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. U organizaciji magazina Story ovaj 29-godišnji šarmantni Mostarac prvi solistički koncert u glazbenom hramu Lijepe Naše održat će 28. listopada uz prošireni AL Music Band pod dirigentskom palicom Amila Loje. No zbog velikog interesa publike u Lisinski ponovno stiže 9. veljače i 18. ožujka!

Da je zagrebačka publika čekala samo njega, dokazale su u rekordnom roku rasprodane ulaznice, točnije planule su u 72 sata. No za Adija je ovo tek početak. Nakon dva objavljena albuma i dueta s Tonyjem Cetinskim, iskreno nam je otkrio kako se nosi s popularnošću, zašto samozatajnu djevojku još nije predstavio javnosti te zašto želi da ga nazove Jelena Rozga. Sve o karijeri, obitelji, ali i diplomi inženjera građevine ispričao nam je karizmatični glazbenik uoči nadolazećeg spektakla u Lisinskom.

Story 

Prvi solistički koncert u Lisinskom rasprodali ste za samo tri dana. Jeste li očekivali takav odaziv publike?

Znao sam da imam posebnu konekciju s publikom u Zagrebu. Na moj debitantski nastup prije tri godine došlo je više od 500 ljudi. Već mi je to bio šok jer takvo nešto nisam očekivao. Međutim, od tada se dogodilo mnogo pjesama, mnogo kilometara prijeđenih kombijem, mnogo magičnih večeri u Zagrebu. Te su večeri samo učvrstile našu konekciju i dovele nas do ove jedne u Lisinskom, a sudeći po interesu ljudi i više od jedne. Cijeli život uložen je u ovo tako da ni s čim nisam iznenađen, da vam iskreno kažem.

Cijeli intervju pročitajte u novom broju magazina Story koji je na kioscima od srijede, 23. listopada.

Robert Gašpert 

U novom broju potražite i ove teme:

  • SANDRA I EDIS ELKASEVIĆ: Medeni mjesec na drugom kraju svijeta
  • PAMELA RAMLJAK I MLADEN SALAJSTER: Od ideje do realizacije stana u srcu Zagreba
  • LIAM PAYNE: Odlazak koji je šokirao svijet
  • TOMISLAV MARIĆ TOMA: 'Potpora je najvažnija'  
  • NIKA PAVIČIĆ: 'Moja je beauty definicija udobnost u vlastitoj koži'
  • KRISTIN SCOTT THOMAS: Tajnovita strana legende filma
  • KREŠIMIR MARTIĆ: 'Važno je razgovarati o karcinomu dojke'

Novi broj magazina Story čeka vas na kioscima od srijede, 23. listopada.

Story