'Ovo je nedostatak srama': Nakon što je proslavila 60. rođendan, Monica Bellucci šokirala javnost golim fotografijama

Mnogi smatraju da ovo ne priliči njezinom karakteru.

Profimedia

Monica Bellucci već desetljećima slovi za jednu od najljepših svjetskih glumica. Nedavno je proslavila okrugli 60. rođendan, no mnogi obožavatelji joj često poručuju da joj godine odlično pristaju. Međutim, talijanska diva sada je naišla na neodobravanje nekih, kada je na svom Instagram profilu podijelila stare fotografije na kojima pozira potpuno gola.

Iako je rukama sakrila intimne dijelove, mnogi su fotografije ocijenili kao neprimjerene.

'Ti si dama, a ne posrnula žena. Kako možeš objaviti ovakve slike?', 'Ovo je nedostatak srama', 'Poštuj sebe', 'Objavljuješ li ovakve slike radi slave?', samo su neki od komentara ispod objave. Ipak, bilo je i onih koji su joj uputili komplimente, tvrdeći da ne postoji glumica lijepa poput nje.

Inače, Monica je svoj privatni život tijekom karijere nastojala držati podalje od očiju javnosti. Ipak, ne skriva svoju ljubav s redateljem Timom Burtonom, s kojim uživa u vezi posljednje dvije godine. 

Međutim, mnogima je ipak najpoznatija njezina burna ljubav s glumcem Vincentom Casselom, s kojim ima dvije kćeri - Devu i Leonie.

Guillaume GAFFIOT / Visual / Profimedia 

Par se vjenčao 1999. nakon tri godine veze, a zajedno su snimili devet filmova. Svi su mislili da će njihova ljubav trajati vječno, stoga je vijest o razvodu 2013. šokirala obožavatelje. dobili dvije kćeri Devu i Leonie, a razveli su se 2013. godine.

O razvodu gotovo nikad nisu javno govorili, premda se šuškalo da je Monica varala Vincenta, dok su njega su povezivali s mladim i zgodnim glumicama. Upravo zato, nikoga nedavno nije iznenadila vijest da Vincent čeka dijete s 30 godina mlađom Narom Baptistom.

Više fotografija Monice Bellucci kroz godine pogledajte u galeriji: