Neda Ukraden pohvalila se velikim uspjehom: Nije skrivala ponos i sreću

Pjevačica je nedavno i napunila 74 godine.

Instagram

Neda Ukraden potpisala je ploču od 25 najvećih hitova na štandu Jugotona - Croatia Recordsa u sklopu 67. međunarodnog beogradskog sajma knjiga.

Pjevačica je za tu prigodu odjenula sivo odijelo i ljubičastu košulju preko koje je prebacila pašminu u istoj boji. Kombinaciju je zaokružila diskretnim redom bisera i lakiranim salonkama u bež boji.

Antonio Ahel/ATA Images 

Podsjetimo, Neda je nedavno napunila 74 godine, a svojom rođendanskom fotografijom obranila je laskavu titulu 'najseski bake Balkana'. Pjevačica je pozirala na terasi svoje kuće u jednodijelnom ljubičastom kupaćem kostimu i japankama s platformom, koje su joj vizualno izdužile noge.

'Koliko mi je godina??? Taman!!! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj porodici, muzici, najboljoj publici koju čovjek može poželjeti. To isto želim i vama! Hvala svima na divnim željama i pozdravima! Ljubi vas vaša Neda', poručila je Neda na Instagramu, a fanovi su je obasuli rođendanskim čestitkama i komplimentima na račun izgleda.

Pjevačicu često hvale zbog mladolikog izgleda i vitke figure u osmom desetljeću, a ona se kune u 'čarobni' napitak kojim započinje svaki dan.

'Jutro započinjem čašom mlake vode u koju iscijedim pola ili cijeli limun i dodam kurkumu. Popijem veliku šalicu turske kave bez šećera i za to vrijeme čitam poruke, gledam vijesti, a onda radim jutarnju tjelovježbu', rekla je pjevačica jednom prilikom za Azru.