Glumica je javno optužila Lady Di za otimanje zaručnika: Milijunaš je ponižavao i vrijeđao, pa jezivo skončala u avionu

Princeza Diana i Dodi Al-Fayed tragično su stradali u automobilskoj nesreći 1997. godine.

Profimedia

Kelly Fisher uplovila je u manekenske vode još kao tinejdžerica, a proslavila se suradnjama s modnim kućama Armani, La Perla i Victoria's Secret. Ipak, javnosti je najpoznatija njezina veza s egipatskim filmskim producentom Dodijem Al-Fayed, ljubavnikom pokojne princeze Diane.

Kellyina ljubav s Dodijem započela je u Parizu 1996. godine, a prema njezinim riječima, njihova se veza preklapala s Dodijevom vezom s Dianom. Fisher nije znala za ovu romansu sve dok The Sunday Mirror nije objavio slike njihova poljupca.

Profimedia 

Planirali su se vjenčati 9. kolovoza 1997., zbog čega joj je Dodi poklonio prsten sa safirom i dijamantom. Njezina majka je kasnije rekla da se Mohammed al-Fayed oštro protivio vezi svog sina s manekenkom, nazivajući je 'kučkom koja juri za bogatstvom', prenosi Vanity Fair.

Kelly je tvrdila da su ona i Dodi zaručeni, no glasnogovornik obitelji Fayed demantirao je njezine navode za The Irish Times, ipak priznavši da se viđaju. Kellyina majka zatim je javno optužila Dodija, tvrdeći da je na vjenčanju njezine druge nasljednice 1996. godine zatražio ruku njezine kćeri, ali se kasnije prema njoj ponio vrlo okrutno. Navela je da se Dodi treba sramiti.

Nakon što je Sunday Mirror objavio slike Fayeda i Diane, Carrie je tužila Fayeda zbog kršenja predbračnog ugovora.

ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Tvrdila je da joj je Dodi ponudio 500 tisuća dolara da odustane od karijere modela i provodi više vremena s njim, ali da joj je dao samo 60 tisuća i ček na 200 tisuća dolara koji je odbijen. 

Zahtijevala je preostali iznos i odštetu, optužujući Fayeda da je preuzeo odgovornost kad ju je gotovo ostavio na oltaru. Na konferenciji za novinare pozvala je Dianu da se upoznaju, no princeza se nikada nije odazvala pozivu.

Nakon tragedije koja se dogodila 1997., Fisher je odustala od tužbe i izjavila da je istinski voljela Dodija te da je shrvana njegovom smrću i smrću princeze Diane. Nije se pojavila na Dodijevu sprovodu 1. rujna 1997. jer se sve odvijalo tako brzo da nije bilo vremena za put u London.

Profimedia 

Godine 2008. Carrie Fisher sudjelovala je u istrazi tragedije, a tada su otkriveni njezini tajni razgovori s Dodijem. U tim razgovorima Dodi ju je optužio da mu je ukrala auto vrijedan 50 tisuća dolara, što je ona demantirala.

Kasnije se udala za pilota kojeg je upoznala u Africi 2007. godine, piše People. Nasljednica jednako talentirane majke Debbie Reynolds i slavnog oca Eddieja Fishera, nije skrivala da boluje od bipolarnog poremećaja, kao ni da se bori s ovisnostima.

'Konzumiranje droga učinilo ju je manično-depresivnom. To je bolest koju je, nažalost, dobila genetskim faktorom - dar njezina oca kćeri. Stavit ćemo to na njega', rekla je Reynolds o svojoj slavnoj kćeri, piše Stil.

Eddie Boldizsar / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kelly je umrla 27. prosinca 2016. godine. Nekoliko dana nakon srčanog udara u avionu umrla je od apneje, prestanka disanja u snu, a toksikološki nalaz pokazao je da joj venama teče velika količina droge. Samo dan kasnije američki mediji objavili su da je preminula i njezina majka Debbie Reynolds.

Navodno je glumica doživjela moždani udar nakon vijesti o kćerinoj smrti, a njezine posljednje riječi bile su: 'Želim biti s Kelly'.