Uništila je dvije obitelji: Najpoznatija ljubavnica pokazala sinove koje je dobila s različitim muškarcima

Starijeg sina dobila je s bivšim igračem američkog nogometa.

JONATHAN RESSLER / INSTAR Images / Profimedia

Zaručnica poznatog milijarderaJeffa Bezosa, Lauren Sánchez, na Instagramu je objavila fotografiju svojih sinova Nikke Gonzaleza i Evana Whitesella, s kojima je uživala u šetnji New Yorkom.

'New York s mojim dečkima', napisala je.

Instagram 

'Najpoznatija ljubavnica' je starijeg sina Nikku dobila s bivšim igračem američkog nogometa, Tonyjem Gonzalezom. On i Lauren zaljubili su se prije više od 20 godina, no njihova veza nije potrajala pa su se razišli nedugo nakon rođenja sina.

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Mlađeg sina Evana dobila je s bivšim mužem Patrickom Whitesellom od kojeg se razvela 2019. godine. Osim sina Evana, bivši supružnici dobili su kćer Ellu.

Burt Harris/Pi / Zuma Press / Profimedia 

Podsjetimo, milijarder se u fatalnu Lauren zaljubio dok je bio u braku s MacKenzie Scott s kojom je dobio četvero djece. U to vrijeme, Sanchez je bila udana za Patricka Whitesella.

Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tada je njihov ljubavni četverokut izazvao prave medijske skandale. Jeff i Lauren tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a navodno su se upoznali preko njezinog tadašnjeg supruga. Zaručili su se 2023. nakon gotovo pet godina veze.

Fotografije Lauren Sánchez i Jeffa Bezosa pogledajte u galeriji: