Marko Perković Thompson prisjetio se mladosti: Ovako je izgledao s 26 godina, iznenadit će vas njegov imidž

Tada je tek započinjao karijeru, koja sada već traje više od 30 godina.

Pixsell/ Duško Jaramaz

Marko Perković Thompson jedan je od najpopularnijih hrvatskih glazbenika s vojskom obožavatelja njegovog lika i djela.

Na sceni je prisutan od 1992. godine, kada je objavio svoj prvi album 'Moli Mala' u produkciji Skalinada Productions, pod izdavačkom kućom Croatia Records. S toga albuma poznate su pjesme 'Bojna Čavoglave', 'Grkinja' i 'Zmija me za srce ugrizla', koje se Thompson sada prisjetio na društvenim mrežama.

'...Zmija me za srce ugrizla, mjesečina svu noć tražila, od života sam se krio, sa usana otrov pio, crna moja, moja nevjero. Kroz moj život žene prolaze, prazne priče sobom donose, sve od mene času nose, a sa njom se život prospe, teške boli oči sklopiše...' citirao je stihove svoje hit pjesme na svojoj službenoj Facebook stranici, gdje je uz napis 'povratak u prošlost' podsjetio obožavatelje kako je izgledao na početku svoje karijere.


Thompsonu je tada bilo samo 26 godina, imao je dugu kovrčavu kosu, a u spotu je od glave do pete bio odjeven u traper.

'Jedna stara pjesma, jedna od najboljih', 'Marko jedan i jedini', 'Dobra stara pjesma', pisali su oduševljeni Markovi obožavatelji.

Inače, Thompson se ovo ljeto vratio na scenu nakon dvije godine pauze. Povukao se zbog zdravstvenih problema sina Ante Mihaela, koji je u srpnju 2022. hitno prebačen iz Splita u Zagreb, a poznato je kako je upravo on nagovorio oca da se vrati pjevanju. Otada je dvaput nastupio u Imotskom i jednom u Dugopolju, a koncerti su bili rasprodani u kratkom roku i obožavatelji su potvrdili koliko im je nedostajao. 

Thompsonu je tada bilo samo 26 godina, imao je dugu kovrčavu kosu, a u spotu je od glave do pete bio odjeven u traper.