Otkriveni detalji svađe Sergeja Trifunovića i supruge: Isidora jednu stvar više ne može trpjeti, on zatražio razvod?

Do najnovije svađe navodno je došlo jer je ona poludjela zato što je njegovo ime u novinama zbog kaosa s Borom Čorbom i organiziranja koncerta njemu u čast.

Instagram

Sergej Trifunović jučer se ozbiljno posvađao sa suprugom Isidorom u stanu u kojem žive, a reagirala je i policija. Prijavio ju je za obiteljsko nasilje, ali za to nije bilo elemenata.

Razlog svađe je, kako neslužbeno doznaje Kurir od bliskog izvora, to što ona više ne može trpjeti njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara otkako su u braku. Do najnovije svađe navodno je došlo jer je ona poludjela zato što je njegovo ime u novinama zbog kaosa s Borom Čorbom i organiziranja koncerta njemu u čast.

Instagram 

Jučerašnji sukob izbio je nakon što se on ratio sa promocije Sajsi MC, koja je održana na istom mjestu gdje će on održati koncert u čast Bore, a prije toga joj nije rekao gdje ide, niti joj se javljao na telefon. Tada joj je navodno rekao da želi razvod pa je nastao kaos.

Nekoliko sati prije incidenta Trifunović je snimljen kako nervozno hoda uokolo, cijelo je vrijeme telefonirao, a na kraju se zaključao u ured.

Instagram 

Podsjetimo, Sergej je navodno rekao da se posvađao sa suprugom, kojoj je rekao da će izaći iz stana. Ona mu je zatim prijetila da će sve polomiti u kući. Izvor dodaje da je o svemu obaviješteno Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Trifunović i njegova supruga obavili su razgovor u policijskoj postaji, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. No, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktički ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podnesena prekršajna prijava na temelju Zakona o strancima, dodao je izvor.