Grše zbog zdravstvenog razloga otkazao čak 4 koncerta zakazana za studeni: Fanovi su zabrinuti

Koncerti su trebali biti održani 1., 2., 6. i 9. studenoga, a organizatori su poručili kako će novi datumi biti objavljeni uskoro.

Damir Spehar/PIXSELL

Zbog zdravstvenih razloga, popularni reper Grgo Šipek (28), poznatiji kao Grše, odgodio je svoje nadolazeće koncerte zakazane za studeni 2024. godine.

Na Instagramu je objavio kako su koncerti u njemačkim gradovima Düsseldorf, Stuttgart, Frankfurt, kao i nastup u jednom zagrebačkom klubu, pomaknuti na 2025. godinu. Koncerti su trebali biti održani 1., 2., 6. i 9. studenoga, a organizatori su poručili kako će novi datumi biti objavljeni uskoro.

Instagram 

Grgo Šipek, poznatiji pod imenom Grše, hrvatski je reper i tekstopisac iz Trilja. Odrastao je u Trilju, gdje je i započeo glazbenu karijeru. Glazbom se počinje baviti krajem srednjoškolskog obrazovanja te s prijateljem Mateom Đonlićem poznatijim pod imenom Đona osniva grupu III. čin.

2016. godine odlazi raditi u Njemačku i priključuje se grupi 6wild u kojoj prodvodi kraće vrijeme. Od 2018. kreće sa svojom solo-karijerom i godinu poslije osniva izdavačku kuću Blockstar Digital.

HRT 

Do sada je objavio dva studijska albuma, kojih je prvi 'Tilurium' te mnoštvo singlova u grupama III. čin i 6wild. Svoj drugi album pod nazivom 'Platinum' objavljuje u ožujku 2021. Nastupao je na raznim festivalima u Hrvatskoj, poput Drito iz Tvornice, Drito iz MSU-a, Drito za Zente, Graffiti na Gradele, Brucošijada FER-a, STEM Games i drugi.