Kate Middleton zasjala s naušnicama od 10 kn i cipelama od 100 kn

Nije važno koliko stoji, nego kako se nosi...

Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea u posljednje vrijeme oduševljava izborima odjevnih komada. Nedavno se tako pojavila na okupljanju u vrtu Wisley u cvjetnoj haljini Emilie Wickstead skrojenoj od prozračnoj ljetnog materijala. Iako sama haljina stoji nešto više od 1,600 funti, Kate ja oduševila izborom modnih dodataka.

Profimedia 

Ljetnu kombinaciju upotpunila je naušnicama tvrtke Accessorize koje se mogu kupiti po cijeni od nešto više od 10 kuna. No tu nije kraj, za cipele odabrala je punu petu iz Monsoona koje svi mogu kupiti za 100 kuna. Kako to obično biva sa svim proizvodima koje odijene, a koji su cijenama dostupni široj javnosti - rasprodani su u rekordnom roku. Štoviše, obje tvrtke sada za njih imaju i listu čekanja.

Monsoon 

 Ovo nije prvi puta da je vojvotkinja odjenula nešto od tvrtke Accessorize. Tako je u svibnju Kate nosila još jedne naušnice iste kompanije. One su ipak malo skuplje i prodaju se za malo manje od 70 kuna. Kako bilo, Kate ovim izborom uvijek oduševi javnost jer pokazuje kako za stil i visoku modu nije potrebno puno novca, već samo dobro oko.

Accessorize