Neizostavna hit boja za nadolazeću jesen

Može se naći u ormarima brojnih hollywoodskih dama

Profimedia

Na svjetskoj modnoj sceni posljednjih tjedana najavljeni su trendovi za nadolazeću jesen. Pored oversized odijela, jednostavnih i basic komada, ove jeseni ormare brojnih hollywoodskih dama i fashionistica preplavit će i mint boja, koja će osvježiti svaku kombinaciju. Posljednjih dana pjevačica Rihanna često se pojavljuje upravo u toj boji, koja je obilježila njezinu novu Fenty kolekciju.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Nova kolekcija modne ikone i dizajnerice Victorie Beckham, koja je predstavljena na londonskom Tjednu mode, također je obuhvatila komade u toj specifičnoj boji. Poslovne mint hlače svačijem će stilu odijevanja dati dašak elegancije, ali i svježine. 

Profimedia 

Profimedia 

Manekenka Emili Ratajkowski za šetnju s roditeljima odabrala je crop top i pripijenu suknju u istoj boji, dok se glumica Katie Holmes na pojavljivanju u New Yorku odlučila za nešto romantičniju varijantu. 

Profimedia 

Profimedia 

Ove jeseni nezaobilazne će biti i mint jakne, kaputi i bunde. Uz tu boju, sigurno nećete proći nezamijećeno. Kako kombinirati mint komade s ostatkom outfita, najbolje znaju pjevačica Rita Ora te pjevačica i glumica Jennifer Lopez. 

Profimedia 

Profimedia