Luksuzni stil i svakodnevna udobnost za modernu ženu današnjice

Inspirirana high end modom, ali dizajnirana za svakodnevno nošenje

Press

Inspirirana high end modom, ali dizajnirana za svakodnevno nošenje, nova kolekcija ECCO kožnih čizama SHAPE SCULPTED MOTION nudi modernu i urbanu estetiku. Širok izbor modela, od gležnjača do čizama preko koljena, s potpeticama koje jamče udobnost, savršeno se uklapa uz svaki modni look i za svaku prigodu – bez obzira na to spremate li se za poslovnu večeru, brunch s prijateljicama ili šetnju gradom.

Press 

KOLEKCIJA S DODIROM MODERNOG STILA

Skulpturalne potpetice inspirirane couture modom postaju glavna stavka u svakoj kolekciji cipela. Ove evoluirane blok pete savršen su most između dizajna i funkcionalnosti, što ih čini prikladnim za svaku priliku od noćne zabave do putovanja u inozemstvo.

Praveći veliki zaokret u trendu sa svojim oblikovanjem potpetice, ECCO vam nudi izbor između gležnjača i čizama do koljena s visinom potpetice 35 mm, 55 mm ili 75 mm. Svaki par prati prirodne krivulje vašeg stopala, istovremeno smanjujući razliku visine od pete do prstiju, što daje privid dužih nogu i dodatne visine - bez narušavanja udobnosti.

Press 

Čizme iz ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcije izrađene su od vrhunskih koža razvijenih u ECCO štavionicama — od visokog sjaja do grublje voštane kože — pružajući beskrajne trenutke nošenja u sezonskoj paleti boja. Boja konjaka ili crna izbor su koji se slaže uz gotovo cijelu garderobu, a kao komad s kojim ćete osvježiti ormar nameću se gležnjače u bojama poput bijele, koje su pravi hit ove jeseni.

INOVATIVNOM TEHNOLOGIJOM DO CJELODNEVNE UDOBNOSTI

Spojem revolucionarne ECCO FLUIDFORM I SHAPE platform tehnologije, ECCO je još jednom opravdao dugogodišnje povjerenje kupaca. Prepoznatljivi skandinavski brend, jedinstveni dizajn i eleganciju upotpunjuje anatomskim završetkom koji osigurava prirodno kretanje stopala. Također, napredna ECCO tehnologija sprječava od neugodnih vanjskih podražaja stvarajući lepršav efekt tijekom hodanja.

Balans udobnosti i izdržljivosti prati i posebno osmišljen spoj koji je zamjena za šavove i ljepilo. Svi stilovi iz kolekcije koriste “shank“ oblik koji omogućuje ženama da hodaju stabilno i sa samopouzdanjem.

Bez obzira na prigodu ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcija podiže potpeticu, stil i udobnost svake moderne žene.

Press