s.Oliver ima atraktivnu božićnu kampanju

Poznati modni brend s.Oliver, koji ove godine slavi 50 godina postojanja na europskoj modnoj sceni, okrenuo je novu stranicu. Kakvu? Onu najzabavniju! Naime, počinje blagdanska sezona koju valja dočekati na najstylish način.

s.Oliver

Upravo je predstavljena nova holiday kampanja za kolekciju s.Olivera ‘Love&Hugs’u kojoj ćemo moći uživati u dolasku božićnih i novogodišnjih blagdana. Riječ je o kolekciji dostupnoj diljem Hrvatske u s.Oliver prodajnim mjestima u kojoj je, ponovno, akcent stavljen na obiteljsko zajedništvo, modu za sve generacije i komade koji traju i nakon blagdanske sezone.

s.Oliver 

Kako je prije nekoliko mjeseci najavljeno, ovaj brend proslavit će 50 godina sa stilom i u prvi plan postaviti svoje najbolje strane. A to je zasigurno moda za sve generacije, koja ne diskriminira niti u fokus stavlja isključivo prolaznost trendova.

s.Oliver 

s.Oliver u atraktivnoj božićnoj kampanji prezentira odjeću i modne dodatke te obuću za suvremene žene i muškarce koji žele izgledati uglađeno svih generacije, s detaljima koji naglašavaju njihovu osobnost. Kolekcija pristupačne mode obogaćena je prepoznatljivim ‘holiday’ uzorcima koji nas u trenu transformiraju u svijet zimske idile.

s.Oliver 

Svakodnevna moda itekako može biti zabavna, a tome u prilog najbolje idu komadi koje možemo nositi u casual, ali i onim poslovnim prilikama. Od boja dominiraju plava i smeđa u različitim nijansama, kao i bordo nijanse te one kulerske sive, koju vole i muškarci i žene.

s.Oliver 

Ove sezone s.Oliver BLACK LABEL naglasak stavlja na odijela koja više nisu rezervirana samo za poslovne prilike već se nose u svakodnevnim kombinacijama. Kombiniranje različitih tkanina i uzoraka jedan je od ključnih motiva ove kolekcije. Pletivo i jersey najbolje pristaju u kombinaciji s pamukom, a odijela su od fine vune idealne za hladne zimske dane.

s.Oliver Upravo je predstavljena nova holiday kampanja za kolekciju s.Olivera ‘Love&Hugs’u kojoj ćemo moći uživati u dolasku božićnih i novogodišnjih blagdana.