Zavladao trend zbog kojeg i domaće dame trpe zbog ljepote

Sve za ljepotu

Instagram

Da se za ljepotu isplati trpjeti, dokazala su još jednom poznate domaće dame koje su, baš poput brojnih stranih zvijezda, pokleknule pred najnovijim trendom u svijetu mode i svoje tople zimske čizme i gležnjače, odlučile zamijeniti ljetnim sandala. Iako je zima pred vratima, ove domaće dame nisu odustale od svoje ljetne obuće.

Marijana Batinić je u početak studenog zagazila u jednostavnim sivim sandalama koje je kombinirala s traper kombinezonom.

Uvijek osebujnog stila, ni Borna Kotromanić nije odoljela posljednjem modnom trendu pa je svoje sandale na nedavnom eventu kombinirala s uskim crnim kombinezonom.

Poznata zagrebačka influencerica Rita Rumora definitvno je jedna od djevojaka koje prate trendove, a koliko je sprema trpjeti za modu dokazala je i kada je prije nekoliko dana, unatoč niskim temperaturama, odlučila prošetati svoje sandale.

Iako se ne njezinom Instagram profilu mogu pronaći mnoge odjevne kombinacije koje uključuju trendy čizmice ili gležnjače, sandalama u kasnu jesenu, odnosno ranu zimu, nije odoljela ni Nikolina Ristović.

Niske temeprature nisu spriječile ni suprugu domaćeg reprezentativca, Matea Kovačića, atraktivnu Izabel Kovačić da na crveni tepih u Londonu obuje jednostavne crne sandale.

Kao i njezine kolegice, ni domaća scenaristica i redateljica Jelena Veljača nije mogla odoljeti sandalama na niskim temperaturama pa je tako svoje kombinirala sa zlatnom haljinicom u izlasku u Beogradu prije mjesec dana.