Irina Shayk uhvaćena u ležernom izdanju, svima za oko zapeo jedan detalj

Odlična kombinacija

Profimedia

Već i ptice na grani znaju da ruska manekena, 33-godišnja Irina Shayk odiše stilom bez obzira u kakvom izdanju se pojavi na brojnim modnim događajima koje entuzijastično pohodi. To je još jednom nedavno potvrdila kada su ju paparazzi uhvatili u londonskoj zračnoj luci Heathrow, a dežurnim modnim stručnjacima posebno su za oko zapele čizme u kojima se ponosno prešetavala.

Profimedia 


Lijepoj Ruskinji su očito dosadili tmurni dani u Velikoj Britaniji, pa je kišoviti London odlučila zamijeniti toplim krajevima, uputivši se u glavni grad Saudijske Arabije, Riyadh. Kako bi joj dugi let bio što bezbolniji, odlučila se za ležerno i u ovom trenutku iznimno popularno 'oversized' izdanje. Iako smo ju inače navikli gledati u zategnutom izdanju s vrtoglavo visokim potpeticama, ovog puta se odlučila za bijelu prozračnu trenirku, tamnoplavi baloner i crnu majicu, dok je monokromatski izričaj upotpunila naprosto sjajnim Bottega Veneta čizmama debelih potplata.

Profimedia 

Model čizama koji je obula iznimno je popularan pa se na stranicama talijanskog modnog brenda više ne može kupiti s obzirom da je rasprodan, unatoč paprenoj cijeni od sedam tisuća kuna.