PAPRENO SKUP Melania Trump zbog ovog komada proglašena kraljicom kaputa

Bez greške

Profimedia

Prva dama Amerike ponovno je održala modnu lekciju. Nakon što su dva tjedna proveli na svom luksuznom imanju na Floridi, bračni par Trump vratio se u Bijelu kuću. Njihov povratak u Washington svjetski mediji su iskoristili da postave Donaldu Trumpu pitanja o tenzijama u odnosima s Iranom, a modnim stručnjacima bio je mnogo zanimljiviji izgled njegove supruge Melanije Trump.

Profimedia 

Bivša manekenka slovenskih korijena za putovanje je odjenula skupocjeni sivi kaput od najfinijeg kašmira kojeg krasi efektni geometrijski print naziva 'americana', a riječ je o komadu s potpisom skupocjenog brenda Loro Piana čija cijena kaputa varira između 30 i 112 tisuća kuna.

Profimedia 

Ispod papreno skupog kaputa lijepa Slovenka je nosila jednostavnu i vrlo ženstvenu bijelu haljinu od vune s potpisom luksuznog brenda Hervé Pierre, dok je na nogama nosila bijele visoke čizme 'slouchy' izgleda na petu s potpisom Gianvita Rossija, a koje se prodaju po cijeni od oko 12 tisuća kuna.

Profimedia 

Inače, Melania je velika zaljubljenica u dizajnerske kapute. U svojoj kolekciji ima komade s potpisom brojnih prestižnih brendova, koje često nosi i kao haljine, vezane u čvor ili zategnute u struku uz pomoć remena.