Glumica izrast prekrila dijamantnom narukvicom od 100 tisuća kuna

Nije uhvatila vremena za odlazak frizeru

Profimedia

Protekle nedjelje svjedočili smo okupljanju holivudske kreme ispred Shrine dvorane u Los Angelesu na dodjeli SAG nagrada, a nitko nije zasjao više od 44-godišnje Charlize Theron. Američka se glumica na crvenom tepihu pojavila u blještavom topu i glamuroznoj suknji luksuzne marke Givenchy Haute Couture, no svu pažnju ukrala je dijamantna narukvica koju je ljepotica nosila ni manje ni više, nego na razdjeljku.

Profimedia 

Riječ je narukvici brenda Tiffany čije se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih sto tisuća kuna, a kada su okupljeni predstavnici medija zapitali o nesvakidašnjem modnom izričaju, Charlize je imala spreman odgovor. 'Nisam imala vremena za bojanje kose', rekla je glumica otkrivši nimalo jeftin, ali iznimno efektivan način za prikrivanje izrasta. Korisnici društvenih mreža s oduševeljenjem su komentirali njezin potez kojeg su dočekali kao dašak svježeg zraka. 'Baš kad sam pomislio da sam vidio sve što se može vidjeti na crvenom tepihu, Charlize se prošetala s narukvicom na glavi', napisao je jedan korisnik Twittera.

Profimedia 

Podsjetimo, glumica se na spomenutoj dodjeli nagrada pojavila zbog nominacije u filmu 'Bombshell' koji je ove godine polučio hvalospjeve kritičara diljem svijeta zbog čega je između ostaloga zaradila i nominaciju za Oscara. Prva je to nominacija za prestižni zlatni kipić za ljepoticu porijeklom iz Južnoafričke Republike otkako je isti osvojila 2003. godine zbog uloge u filmu 'Monster'.