Lejla Filipović 'prošetala' hlačice iz Zare od 79 kuna

Kombinacija oduševila brojne pratiteljice

Instagram

Na listi poznatih Hrvatica s nepogrešivim modnim ukusom svakako se nalazi i Bivša miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića, 43-godišnja Lejla Filipović. Bilo da je riječ o ležernim kombinacijama za šetnju gradom ili pak elegantnim izdanjima za crveni tepih, Lejla pažnju privlači gdje god se pojavi, a da se, kako mnogi kažu, stil ne može kupiti novcem, dokazala je i brojnim odjevnim komadima popularnih high street brendova.


Jedan od takvih zasigurno su i hlačice iz Zare u kojima je prije nekoliko tjedana bila u Beogradu, a koje su, ako je suditi prema komentarima ispod fotografije na kojima u njima pozira, oduševile brojne pratiteljice na Instagramu. Naime, riječ je o šljokičastim bermudama upotpunjenim velikom mašnom na prednjoj strani, koje se trenutno mogu pronaći na sniženju po cijeni od samo 79,99 kuna.

zara 

Efektne hlačice 43-godišnjakinja je kombinirala s crnom bluzom 'puff' rukava te gustim najlonkama koje je upotpunila sandalama na platformu. Kombinacija kratkih hlačica i visokih potpetica, dodatno je naglasila vitke noge atraktivne Lejle koja je za svoj outfit dobila samo komplimente. 'Prelijepa si', 'uvijek ženstvena Lejla', 'sjajiš kao dijamant', samo su neki od brojnih komplimenata upućenih supruzi Tarika Filipovića.