Kate Middleton za službeno pojavljivanje izabrala Zarine hlače od 200 kuna

Ni ona im nije odoljela

Profimedia

Iako je članica jedne od najbogatijih obitelji na svijetu, 38-godišnja vojvotkinja Kate Middleton, slovi za ženu u čijem se ormaru nerijetko mogu pronaći odjevni komadi poznatih HighStreet brendova čije su cijene pristupačne široj javnosti. Jedan od takvih brendova zasigurno je i Zara čije je odjevne komade vojvotkinja već nekoliko puta spretno kombinirala za razne kraljevske dužnosti, a iznimka nije bilo ni njezino posljednje pojavljivanje.

Profimedia 


Naime, Kate je jučer posjetila event koji je organizirao britanski Sports Aid na stadionu u parku Olympic. Sports Aid je jedna od organizacija čija je vojvotkinja pokroviteljica, a bavi se podržavanjem roditelja i skrbnika sportski nadarene djece. Za tu prigodu, 38-godišnjakinja je izabrala zelenu kombinaciju popularnih culotte hlača, pulovera i tenisica gdje su do izražaja najviše došle upravo spomenute hlače.

zara  CULOTTE HLAČE, 199,90 kn


Riječ je o širem modelu hlača do gležnjeva, a iste se mogu pronaći u Zari po cijeni od 199 kuna. Hlače visokog struka i širokih nogavica, osim u zelenoj boji koju je nosila 38-godišnjakinja, dolaze i u ružičastoj te boji pijeska, a već su nekoliko sezona neizostavni dio ormara brojnih trendseterica.