Trogodišnja kći Irine Shayk je modno usklađena i u doba pandemije

Zasjenila slavnu mamu

Profimedia

Posljednjih tjedana, zbog pandemije koronavirusa, svi su eventi stavljeni na čekanje pa tako većina poznatih lica, umjesto na glamuroznim zabavama, vrijeme provodi u vlastitom domu. Jedna od njih je i ruska manekenka, 34-godišnja Irina Shayk, koja je modne piste stavila na čekanje te se u potpunosti posvetila trogodišnjoj kćerkici Lei Dee, koju je dobila u vezi s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom.

Profimedia 


Duo mama i kći tako je snimljen na ulicama New Yorka u ležernoj šetnji, a svu je pažnju i ovaj put ukrala malena nasljednica. Naime, iako joj je mama jedna od, po mnogima, najljepših žena svijeta, trogodišnjakinja ju je svojom modnom kombinacijom u potpunosti zasjenila. U plavoj suknjici, ružičastoj jakni i crvenoj kapi, Lea je razigrano šetala pored mame, a kako se ne bi izlagala riziku od zaraze koronavirusom, djevojčica je imala i zaštitnu masku koju je bojom uparila sa suknjicom.

Profimedia 


Inače, osim što vrijeme u izolaciji provodi u društvu kćerkice, Irina je nedavno snimljena i kako ulazi u stan poznatog zavodnika, 33-godišnjeg trgovca umjetninama, Vite Schanbela. Iako novu vezu još uvijek nije službeno potvrdila, fotografije na kojima se par drži za ruke bile su dovoljne da potaknu glasine kako je manekenka ponovno zaljubljena.