NOVI LJETNI TREND Bikiniji sa zaštitnim maskama

Znamo gdje ih možete nabaviti

Instagram

Otkako je svijetom zavladala pandemija koronavirusa, ista je utjecala na sve aspekte života koji su se morali gotovo u potpunosti prilagoditi novim uvjetima. Jedna od djelatnosti na koju je utjecao Covid-19 zasigurno je i modna industrija koja je u proteklih nekoliko mjeseci više puta pokazala da se s pojavom pandemija promijenilo i njezino djelovanje. Tako je, jedna od posljednjih novotarija u svijetu mode, kada je riječ o koronavirusu, pojava i novih kupaćih kostima koji dolaze u kompletu s odgovarajućom zaštitnom maskom.


'Trikiniji 2020.' kako ih je nazvala talijanska dizajnerica Tiziana Scaramuzzo, nastali su kao posljedica koronavirusa, a pomama za istima nastala je ubrzo nakon što je komplete objavila na društvenim mrežama. Trikiniji dolaze u kombinaciji klasičnog dvodijelnog kupaćeg kostima i zaštitne maskice u istom uzorku, a kako je sama Tiziana istaknula za talijanske medije, potražnja za ovim setovima veća je nego za uobičajenim kupaćim kostimima koje je do sada pravila.

Iako je izrada maskica nastala spontano i u svrhu spašavanja obiteljskog biznisa, ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, čini se da bi trikiniji mogli postati jedan od glavnih modnih trendova nadolazećeg ljeta. Ipak, treba napomenuti, s obzirom na maskice, sunčanje na plažama moglo bi ipak biti malo kompliciranije nego inače.