Ljupka Gojić Mikić nam je novom kampanjom vratila osmijeh na lice

Dizajnerica i model Ljupka Gojić Mikić s tri kćerkice - Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom - pozira za novu kampanju vlastitog modnog brenda Jolie Petite

Jelena Balić

Nikada kao u vrijeme dok je nastajala ova kolekcija nisam toliko željela izići iz stana, hodati besciljno, ali i ciljano, šetati tržnicom, kvartom, držati u ruci jagodu, opipavati rajčicu, grincek, mirisati cvijeće koje prodaje kumica, ono iz njezina vrta… Svratiti do knjižnice, popiti kavu s prijateljima ili tko već naleti… jer ovo je četvrta generacija života u istom kvartu. Ne treba se dogovarati za kavu, krenete i već ćete nekoga sresti. I vratiti se kući punih ruku i punih pluća zraka, volje, želje, nade. A onda se baciti na kuhanje ručka uz pomoć malih ručica. To je meni ova kolekcija puna zraka i neba, prirodnih materijala, živosti, prozra­čnosti i nade da će sutra biti drukčije - istaknula je Ljupka referirajući se na svoju najnoviju kolekciju. 

Jelena Balić 

Modnu kolekciju osmislila je tijekom karantene koju smo svi proživjeli posljednja dva mjeseca. Kako bi dodatno razigrala njezinu najavu, u snimanje kampanje uključila je i svoje predivne kćerkice koje su barem nakratko preuzele ulogu modela. Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana naslijedile su mamin nepogrešiv osjećaj za stil. Šarmantan i nevin dječji duh izražavaju svojim neobičnim modnim kombinacijama, a pritom uvijek izgledaju fantastično.

Jelena Balić 

Stoga je djelić toga veselog duha svojih kćeri prenijela u mini dječju kolekciju, koja se sastoji od nekoliko neodoljivih i chic haljinica s puf rukavima te prepoznatljivim motivom Jolie Petite curice. Efektni puf rukavi nesumnjivo su jedan od najšarmantnijih modnih detalja ove sezone, a u novoj kolekciji ukrasili su dva modela tunika - jedan s uzorkom krupnih žarko ružičastih cvjetova, ponegdje prošaranih tamnijom nijansom, a drugi s rukavima u ponešto smirenijoj varijanti, zagasite bordo boje, idealnoj, primjerice, za odlazak na mirisan kolač od jagoda u najdražu kvartovsku slastičarnicu. Traper je klasik koji je uvijek u trendu pa se među ovosezonskim Jolie Petite favoritima našla i jedna jeans haljina, ukrašena romantičnim volanima, uz koju će sjajno pristajati ljetne sandale ili pak robusnije čizme.

Jelena Balić 

U svakoj Jolie Petite kolekciji za tople dane nađe se i jedan večernji model, kao stvoren za prigode kada se najbolje osjećamo u provjerenoj klasici. Upravo za takve situacije­ namijenjena je elegantna crna satenska haljina, koja ipak krije jedan neobičan detalj - asimetričan rukav. Možda kao najveći favorit ljetne kolekcije suptilno se nametnula ljupka haljina midi kroja, lagano nabranih rukava i otvorenih leđa koja dolazi u dvije nijanse - nebesko plavoj posutoj razigranim bijelim točkicama te bijeloj na koju su se sjajno uklopile sočne crvene trešnje.