Koordinirani kompletići pravi su modni hit ovoga proljeća!

Pokazali smo na 3 primjera kako ih nositi

Instagram

Za vrijeme #ostanidoma perioda svi smo nosili trenirke i sweatshirte ili pak pidžame, najčešće koordiniranih gornjih i donjih dijelova. Kako piše Elle, čini se da nam se svidjelo imati gotove outfite jer su kompletići koji se sastoje od gornjeg i donjeg dijela iste boje ili uzorka postali hit komadi i u ovom razdoblju kada se napokon možemo urediti i pokazati svijetu. Samo što su se sad prilagodili situaciji pa dolaze u obliku ženstvenih bluza i midi suknji ili košulja i kratkih hlačica.

Iako su jako slatki, možda niste sigurni kako nositi ove koordinane komade? Kao i uvijek, mi smo tu da pomognemo! Na 3 primjera u nastavku pokazali smo kako ih kombinirati: sa sličnim modnim dodacima, kontrastnima ili pak onima neutralne nijanse! Nadamo se da će vas inspirirati da i vi isprobate ovaj jako nosivi trend!

LOOK 1: Koordinirajte i modne dodatke za kulerski Color Block!

Znamo, pravilo da torba i cipele moraju biti iste nijanse već dugo ne vrijedi, upravo suprotno, miješanje boja po volji je IN! Ali u ovoj varijanti, kad su već top i hlačice iste boje, koordinirani modni dodaci stvoriti će zanimljivu kolorističku sliku. Dodajte još i smeđe sunčane naočale da ipak malo razbijete ovu modnu kombinaciju!

Elle.hr  Top i hlačice FRANCOISE, naočale SAINT LAURENT, mikro torbica JACQUEMUS, cipele AMINA MUADDI.

LOOK 2: Dodajte modne dodatke neutralnih nijansi!

Preslatki kompletić šarmantnog printa odlično će izgledati uz dodatke koji ga komplementiraju, ali mu dopuštaju da ostane u prvome planu! Slamnati šeširić, pletena ceker torba i dvobojne natikače pravi su izbor za to!

Elle.hr  Top i suknja GANNI, naočale H&M, ceker JW ANDERSON, cipele WANDLER.

LOOK 3: Pleteni kompletić nosite s pastelnom torbom i kaubojkama!

Poigrajte se kontrastima raznih tekstura pa pletivo nosite s torbom od plastičnih perlica i visokim kožnim čizmama (da, cool će izgledati i u proljeće), za trendi urbani cowgirl stil. Pastelna boja torbe i mačkaste sunčane naočale dati će potrebnu ženstvenost looku.

Elle.hr  Kompletić ZARA, naočale CELINE, torbica FAITHFULL THE BRAND, čizme ISABEL MARANT.