MODNI DVOBOJ Kate Middleton i Ivanka Trump prošetale iste hlače

Kojoj bolje stoje?

Profimedia

Osim što su obje vrlo utjecajne žene u svijetu, 38-godišnja vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton i njezina vršnjakinja Ivanka Trump, kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, velike su i zaljubljenice u modu, a njihove odjevne kombinacije nerijetko se rasprodaju u rekordnom vremenu. Upravo zbog navedenog, ne čudi da su mnogi primijetili i sličnost u njihovim stilovima koja je naročito došla do izražaja prilikom posjeta Indiji.

Profimedia 


Naime, kada je krajem prošle godine sa suprugom, princom Williamom, Kate Middleton posjetila Indiju, ondje je prošetala nekoliko raznih kombinacija, a jedna od najupečatljivijih svakako je bila ona inspirirana tamošnjom tradicionalnom odjećom. Kombinirajući dugi svečani sako, karakterističan upravo za kulturu Indije, i bijele hlače 'mrkva' kroja, Kate je zasjenila brojne okupljene, a o njezinom bijelom izdanju pričalo se još danima.

Profimedia 


Međutim, da vojvotkinja nije jedina koja zna 'isfurati' spoj tradicionalnog i modernog, dokazala je prije nekoliko mjeseci i Ivanka koja je u društvu oca također posjetila spomenuti kontinent. I ona je za svoj službeni event odabrala bijelu kombinaciju tradicionalnog sakoa i istog modela hlača kao i Kate, te je, poput svoje vršnjakinje nekoliko mjeseci prije, oduševila prisutne.

Profimedia 


Upravo zbog navedenog, u sezoni kada su bijele hlače jedan od glavnih IT komada, mnogi su se prisjetili bijelih outfita Kate i Melanie koji su toliko slični da brojni smatraju i kako je kći Donalda Trumpa inspiraciju prilikom pakiranja odjeće za posjet Indiji crpila upravo iz Kateinog ormara od svega par mjeseci prije.

Profimedia