Atraktivna Lejla Filipović fantastično nosi omiljeni modni komad

Ljetni piece s potpisom savršeno se uklopio u njezin stil za uživanje tijekom godišnjeg odmora

Instagram

Bivša Miss Hrvatske i jedna od najljepših žena regije, Lejla Filipović, posljednjih nekoliko tjedana provodi na zasluženom godišnjem odmoru u Istri, u društvu supruga Tarika Filipovića i sinova. Kako je upravo godišnji odmor najbolja prilika za snimanje atraktivnih, ali i opuštenih fotografija na nekim od najljepših lokacija u Hrvatskoj, Lejla ne propušta priliku pokazati neke od najboljih trenutaka svojih vrućih, ljetnih dana.

Nakon niza fotografija na Instagramu koje je snimila uz obalu, sad je došlo vrijeme i za unutrašnjost Istre. Upravo tome pozirala je u kupaćem kostimu i pokazala svoju fantastičnu figuru, a nama je za oko najviše upao njezin... kaftan!

Ovaj komad odjeće savršeno podiže svaki look i nešto je što se smatra must have komadom svakog ljeta jer je u isto vrijeme ozbiljan fashion komad, ali i ostavlja mnoštvo mogućnosti za kombiniranje prije i nakon plaže. Lejlin kaftan dolazi s potpisom sarajevskog concept storea Bazerdžana koji se nalazi u samome srcu Sarajeva.
Mnogi brendovi ovog ljeta nude upravo kaftane kao bestselere za vruću sezonu, a upravo ovih dana mnogi se nalaze i na sezonalnom sniženju. Lejla je ipak najbolja inspiracija, posebice kada je moda u pitanju, ali i po pitanju odlične energije kojom naprosto zrači.