A što kada tijekom ljetnih vrućina padnu temperature?

Odjevne kombinacije ovih su dana uistinu stvar izazova jer temperatura leti od visokih 34'C do jesenskih 18'C

Profimedia

Ova je godina po mnogočemu posebna i zaista nepredvidljiva. Osim što je pandemija koronavirusa zaustavila svijet na nekoliko mjeseci i ostavila ga u novoj stvarnosti, modna je industrija također stala i pitanje je kada će se oporaviti.

Kućni uredi postali su najvažniji, trenirke su postale važnije od haljina, a čak nas ni ljeto nije nešto pomazilo jer je sve nekako... naopako.

Kišni i vjetroviti dani, gotovo jesenska atmosfera na kontinentu i osjećaj stalne promjene nešto su što obilježava naše dane. Kako smo iz vrućih hlačica doslovno uskočili u jakne i traperice, odlučili smo pronaći stilsku inspiraciju u američkoj pjevačici Ashley Roberts koja je jedna od onih plavuša koje se jako dobro znaju nositi sa ćudljivim vremenom.

Njezini stylinzi dovoljno su prilagodljivi i za vruće dane, kao i za one kišne kada se situacija promijeni u nekoliko minuta.

Profimedia  Ashley Roberts

Ako volite nositi odijela, sada je došlo vaših pet minuta - odijela s kratkim hlačicama također su jako popularna, kao i ona u jarkim nijansama, poput one fuksije. Općenito, ako želite biti spremni za sve vremenske uvjete, kombinirajte tanka, pamučna odijela s laganim majčicama i sigurno nećete pogriješiti.

Profimedia  Ashley Roberts