Leyla Hajrović prošetala u outfitu vrijednom više od 250 tisuća kuna

Odjevnu kombinaciju upotpunila je najekskluzivnijom torbom na svijetu

Instagram

Simpatična supruga Dinamovog igrača Izeta Hajrovića, influencerica Leyla Hajrović, na društvenim mrežama često dijeli fotografije na kojima pozira u pomno osmišljenim outfitima. Iako nerijetko nosi i hight street brendove, na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, Leyla je zablistala u kombinaciji vrijednoj više od 250 tisuća kuna.

 Za šetnju gradom, odjenula je L'academie haljinu, koja se inače može kupiti na popularnoj shopping platformi Revolve, a njezina cijena bez popusta iznosi 1570 kuna. Kombinaciju je upotpunila novim modelom klasične Hermés 'Kelly' torbe vrijedne oko 65 tisuća kuna. Inače, riječ je o jednoj od najtraženijih, najluksuznijih i najekskluzivnijih torbi na svijetu o kojoj sanjaju mnoge zaljubljenice u modu.

Od nakita, za ovu kombinaciju izabrala je narukvicu 'Love Bracelet' legendarnog brenda Cartier, koja je najtraženiji komad nakita na svijetu. Ova elegantna narukvica koja se opisuje kao univerzalni simbol ljubavi i odanosti sve je traženija i gotovo da nema trendseterice čiju ruku ne krasi, a za nju je potrebno izdvojiti 143 tisuće kuna. Osim narukvice, 29-godišnja Leyla nosi i ogrlicu iste francuske kuće čija je cijena manja nego cijena narukvice, a iznosi oko 43 tisuće kuna. Kada je obuća u pitanju, Leyla je vjerna udobnim natikačama s malom petom, a izgledaju odlično uz sve kombinacije. Upečatljive kožnate natikače s velikim slovom H, modne kuće Hermes dolaze u čak 21 nijansi, a cijena im je 3800 kuna.