KOPIRAJTE STIL PRVE DAME Izdvojili smo najbolje iz high street ponude

Baš kako je to napravila Sanja Musić Milanović, prva dama Hrvatske neki dan tijekom posjeta Sinju, tako se i vi izdvojite iz mase uz malu pomoć ove nijanse

Ivo Čagalj/PIXSELL

Prva dama Hrvatske protekli je vikend rezervirala za posjet Sinju, u kojem se održavalo 305. izdanje svjetski poznate Alke, natjecanja koje se nalazi pod zaštitom organizacije UNESCO. Kako i priliči tom važnom datumu u kalendaru, Sanja Musić Milanović u Sinju se pojavila u atraktivnom izdanju, pri čemu je najviše pozornosti 'ukrala' njezina ljubičasta haljina i veliki Kobali šešir. 

Kako bismo doskočili velikom trendu koji se upravo ovih dana formira na modnoj sceni, odlučili smo istražiti kakva je ponuda lanaca pristupačne mode, barem kada je riječ o ljubičastim kreacijama koje naprosto ne mogu proći nezamijećeno.

zara, Stradivarius High street kolekcije

Velika većina lanaca u svojim velikim kolekcijama ima komada u nijansama ljubičaste, kraljevske boje koja nas podsjeća na ceremonije i primanja kod kraljeva i vladara tijekom povijesti, ali i boje koje odmara naše oči jer nas privlači poput prekrasnih mirisnih cvjetova lavande. 

Profimedia 

 Ova je boja znak snage, duhovnosti i meditativnosti, kao i zavođenja te pokazivanja moći, ima mnoštvo pobornika, ali i onih koji je smatraju pretjeranom. Bilo kako bilo, zavirite u našu galeriju i pronađite pokoji komad za sebe...

Profimedia