Maja Šuput pogodila u srž sezonskih trendova

Odlična odjevna kombinacija za početak nove sezone popularnog showa

Screenshot Instagram

Bilo je to uistinu veliko modno iznenađenje za početak još jedne sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ na NovojTV. Naime, pjevačica i nekad članica žirija, a sada voditeljica showa Maja Šuput, izašla je na pozornicu ruku pod ruku s voditeljskim partnerom Franom Ridjanom i sve iznenadila u iznimno elegantnom i netipičnom izdanju.

Maja je, uz kreativno vodstvo svog stilista i prijatelja Marka Grubnića, odabrala neočekivani styling i pogodila u sridu modnih trendova sezone. Crni smoking, savršeno krojen po njezinoj vitkoj figuri, uz nezaobilaznu bijelu košulju, lijepo je komplimentirao njezinom izgledom, dok su seksi bijele sandale s otvorenim prstima bile ‘točka na i’ cijelog looka.

Uz kosu stiliziranu na jednu stranu, bilo je mjesta i za upečatljivi ukras na drugoj, dok je smoking ukrasila velikim bijelim detaljem kako bi mu podarila dašak ženstvenosti. Maja je inače poznata po provokativnim haljinama i izdanjima koja se prečesto pronađu na listama stilskih pogrešaka (premda je uvijek zabavna u svojim modnim igricama), ali ovim je lookom sve ostavila bez daha, kao i zbog svog talenta za moderiranje kojim je podizala atmosferu na pozornici popularnog showa koji obožavaju domaći gledatelji.

Maja je prije svega zabavljačica i to se uvijek može osjetiti i doživjeti u njezinom performansu, ali joj i uloga voditeljice odlično pristaje, posebice kada ima ovako izvrstan styling.