Kako nositi pleteni prsluk ove jeseni?

Složili smo tri savršene kombinacije

ELLE

Nakon što smo ovog proljeća nakon dugo vremena ponovno otkrivale kako nositi prsluke, čini se da nam se modna igra isplatila jer su se vratili i u ovoj sezoni, ovoga puta u pletenoj formi. Dolaze u raznim varijantama: jednobojni ili s uzorkom, na kopčanje ili na navlačenje, a zajednička im je mogućnost slojevitog nošenja preko omiljenih dolčevita, košulja ili haljina, piše Elle

Već su ih prihvatile i popularne fashionistice poput Alexe Chung i Emili Sindlev, a pojavile su se i na jesenskim revijama brendova Ganni, Fendi te Jil Sander. Odlične komade pronašli smo i u high street dućanima, a da vam pokažemo kako ih je lako nositi, složili smo 3 looka pogodna za svakodnevno nošenje. Pokušajte im odoliti!

LOOK 1: Back to business

Ovaj model na kopčanje odlično će izgledati navučen preko dolčevite druge boje te nošen sa kožnom suknjom. Za stylish odlazak na posao obucite još i salonke s printom i mini damsku torbicu!

ELLE 

LOOK 2 : Summer 4ever!

Produljite vijek nošenja ljetnih haljina tako da prebacite topli vuneni prsluk preko. Stvorite zabavni miks uzoraka kao mi kombinirajući 2 različita cvjetna printa. On-trend chunky čizme dodatno će odvući ovaj outfit prema jeseni.

ELLE 

Look 3: Lude sedamdesete

Složite outfit u stilu 70-tih tako da prsluku dodate bluzu s mašnom na vezanje te traperice ravnoga kroja. Patchwork čizme do koljena i šešir od filca trendi su ove sezone, ali i podsjećaju na to utjecajno modno razdoblje.

ELLE