NAJPOŽELJNIJI MODEL Znamo koje ćete čizmice nositi ove jeseni

Popularni modeli dolaze s raznim cijenama - od 200 pa sve do osamstotinjak kuna

Profimedia

Neke stvari se ne mijenjaju sezonama. Svake jeseni ljubitelji mode rado nose omiljene kožne jakne, dolčevite u raznim nijansama (bordo i oker veliki su favoriti, kao i boja čokolade), dok čizme do gležnja itekako imaju svojih pet minuta slave. Upravo su čizme do gležnja onaj komad koji čini razliku u svakoj odjevnoj kombinaciji jer uvijek podižu look, djeluju kulerski i daju određenu dozu ulične 'elegancije'. 

Stradivarius, Bershka Popularni model s odličnim cijenama

Kako je ove godine sve dopušteno zbog koronakrize koja je promijenila pravila igre i zaokrenula naš svijet u svim smjerovima, svoje omiljene čizmice možete nositi i na raskošne večernje haljine i nitko vam to neće zamjeriti. Isto tako, vaše omiljene traperice nešto užih nogavica savršeno će se 'sljubiti' s gležnjačama koje se nose od jutra do mraka.

Profimedia 

Profimedia 

Ako uspijete uhvatiti još pokoji sunčani i nešto topliji, ugodniji dan, iskombinirajte haljinu do koljena i popularnim modelima koji izgledaju kao da su pristigli iz 60-ih godina prošlog stoljeća. Jednostavna, zaobljena forma minimalističkog izdanja bit će pravi stilski zgoditak.

Ove jeseni u svoj look uvrstite i popularne kaubojke koje nisu izgubile na poželjnosti, posebice jer su pristupačnije no ikad i odlično se uklapaju u prijalazne lookove jeseni.