Iskopirajte fantastični stil Irine Shayk za par sto kuna

Jedna od najbolje odjevenih žena svijeta modelinga vječna je inspiracija

Profimedia

Dok se godišnje doba itekako mijenja u New Yorku i počinje ona prava, ipak nešto prohladnija i vjetrovitija jesen, 34-godišnja ruska manekenka i topmodel Irina Shayk i dalje nosi prilično ljetne lookove.

Upravo u takvim izdanjima najbolje pokazuje svoju fantastičnu figuru i stil po kojem je, posljednjih nekoliko godina svakako, prepoznata diljem svijeta kao jedna od najbolje odjevenih žena modelinga i kraljica ulične mode. 

ASOS Najbolji komadi za prohladnu, jesensku sezonu na gradskom asfaltu

Profimedia 

Profimedia 

Kako je koronakriza posebno jako pogodila i Veliku Jabuku, Irina poduzima sve kako bi ostala zdrava i kako bi zaštitila svoju kćerkicu Leu De Seine Cooper, od koje se ne odvaja. Po malenu je upravo i stigla nakon što je završio vrtić i pritom ostavila besprijekoran dojam u neon topu i suknji, na koje je odjenula ultimativni trend sezone - kožnati blejzer.

Premda njezin blejzer dolazi s potpisom brenda J Brand, za koji je dizajnirala njezina kolegica i prijateljica Elsa Hosk, i vi možete nositi sličan komad za svega par sto kuna. Pogledali smo ponudu u kolekcijama pristupačne mode i izabrali neke modele u kojima ćete izgledati fantastično.

Svi modeli su od umjetne, eko kože tako da su zasigurno još primamljiviji i mogu se nositi sezonama. 

SAVJET INSAJDERA: Ovakav se blejzer od umjetne kože odlično nosi, osim na neon komade kakve bira Irina, i na denim svijetlije nijanse i velike, XXL gležnjače. Grunge je opet IN, baš kao i estetika 90-ih.