Znamo koju boju ovu jesen biraju odvažne trendseterice

Misteriozna i svoja

Press

'Crna je skromna i arogantna u isto vrijeme. Crna je lijena i lagana, ali misteriozna. Ali iznad svega, crna govori: 'Ne diram te, ne diraj me'', izjavio je svojedobno legendarni japanski dizajner Yohji Yamamoto i nije bio u krivu. Bez obzira na brojne uzorke i boje koje su se provlačile kroz modnu industriju, crna je bila i ostala prvi izbor mnogih odvažnih dama koje ne žele samo pratiti trendove već biti i one koje ih postavljaju.

Press 


Bilo da je riječ o bezvremenskoj maloj crnoj haljini ili pak klasičnoj crnoj dolčeviti koja ide na apsolutno svaku kombinaciju, odjevni komadi u ovoj boji neizostavni su dio ženskih, ali i muških ormara. Osim što se crna savršeno slaže sa svakim uzorkom i bojom, na ulicama se sve češće mogu vidjeti i all black kombinacije koje su jednako prigrlile i modne Influencerice i poznate dame s domaće i javne scene.

Press 


Već tradicionalno, s dolaskom jeseni i tmurnijih dana, crna postaje neizostavna u modnim kombinacijama pa će tako i ovu modnu sezonu obilježiti kožne jakne, trendi gležnjače te dugački kaputi u crnoj boji. Upečatljivi crni modni dodatci kao što su torbe i ruksaci, idealno će zaokružiti i ženske i muške outfite, a nešto odvažniji krojevi crnih suknji zasigurno će dodatno istaknuti karaktere vlasnica koje ih budu ponosno nosile.

Press 


Da je crna više od boje, zna i omiljeni talijanski brend Replay. Naime, do kraja ovog tjedna, Replay Hrvatska je pripremio sjajno iznenađenje za sve ljubitelje boje s karakterom: All black 4 Halloween akciju u kojoj su svi modeli u crnoj boji sniženi čak 30%! Stoga, ako vašem ormaru nedostaju neki od ključnih komada za pravi Replay look, zavirite u ponudu All black for Halloween akcije na Reverto web shopu i u Replay trgovinama i pronađite svoj savršen crni komad kojim ćete naglasiti svoju odvažnost i besprijekoran stil.

Press Svi modeli u crnoj boji sniženi su čak 30%!

Sadržaj je nastao u suradnji s Replay