Nema tko se nije okrenuo za Katie Holmes i njenim partnerom

Plijene pažnju gdje god stignu

Profimedia

Ljubavne veze poznatih lica rijetko kada prođu neprimijećeno. Jedno od takvih lica je itekako glumica Katie Holmes, koja nikada nije skrivala svoje romanse. Nakon razvoda od Toma Cruisea, bila je s Jamiejem Foxxom. Dok su mnogi mislili kako je već izgubila nadu, ona je ulicama New Yorka prošetala s kuharom Emiliom Vitolom, od kojeg se od tog trenutka ne odvaja. Ovog su puta posebno privukli pažnju odjevnim kombinacijama, koja je bila pun pogodak!

Profimedia 

Zbog cijele situacije s pandemijom koronavirusa, većina ljudi i dalje ne izlazi iz udobnih trenirki i ležernih kombinacija. Da i ova neizvjesna i drugačija jesen može biti zabavna, pokazao je ovaj par. Prvo što smo uočili je da prate trendove. Ovogodišnji hit sezone su ponovno zemljani tonovi, kojih nikada dosta. Katie je to pokazala statement kaputom, dok se kod Emilia isticao zanimljiv kaput i dolčevita u boji kaputa njegove odabranice. 

Profimedia 

Podsjetimo, ovaj par se često može vidjeti na ulicama New Yorka, gdje, usudimo se reći, moda stanuje. Uz to, oboje ondje žive. Nedavno se tako počelo šuškati da uskoro sele u zajednički stan. Dok se to ne ostvari, nastavit će plijeniti pažnju u Emiliovom restoranu, ali i ulicama ovog velikog grada.