Alternativa brzoj modi s potpisom domaće dizajnerice

Uvijek posebna i svoja, dizajnerica Saša Maksimilijanović ove zime donosi modele u koje su utkane bezvremenske ideje, a one bude avanturistički duh koji će svakoj kombinaciji udahnuti život jer moda je odraz naše duše

Šime Eškinja

Kolekcija donosi pomalo avangardne komade koji će laskati osobnoj modnoj igri, pomoći će da se osjećate sigurno te se spremno suočite i komunicirate sa svijetom. Vuneni kaputi nježno grle i griju, sofisticirane haljine čine zavodljivo meke siluete, košulje će i obične traperice učiniti posebnima, a ručno pletene veste i šalovi savršeno zaokružuju svaki styling - objašnjava dizajnerica Saša, čiju smo kampanju za novu kolekciju odmah rezervirali za Storyjev Black Issue, izdanje posvećeno modi, stilu i ljepotu.

Šime Eškinja 

Komadi Maks elegancijom i zavodljivošću nude alternativu brzoj modi. Oni su vječni i nosivi, rado ćete ih čuvati jer će upotpunjavati vašu garderobu godinama, a upravo je to premisa ovoga Storyjeva izdanja pa se moda Maks savršeno uklopila u sve naše vrijednosti i ove sezone, dok modna industrija proživljava najveću krizu.