Zara ima haljinu od 230 kuna kakvu obožava trudna Emily Ratajkowski

Ni ona nije ostala imuna na ovaj trend

Profimedia

Jedan od najpoznatijih svjetskih modela i po mnogima najljepših žena na svijetu, 29-godišnja manekenka Emily Ratajkowski, prije mjesec dana obznanila je kako sa suprugom Sebastianom Bearom McClardom čeka prvo dijete. Otkako je otkrila trudnoću, fotografi ju ne prestaju pratiti, a Emily se svaki put pobrine da imaju što i snimiti pa tako njezini trudnički outfiti posljednjih tjedana ne prestaju puniti medijske stupce.

Profimedia 

Iako je hrabrim odabirima provokativnih krojeva haljina dokazala kako nije tipična trudnica kada je riječ o odijevanju, manekenka je posljednjim pojavljivanjem u javnosti pokazala i kako i ona zna nositi 'obične' odjevne komade.

Profimedia 


Naime, Emily je snimljena u društvu supruga dok su kupovali posljednje namirnice za pripremu svečane trpezarije povodom američkog Dana zahvalnosti, a trudna manekenka za tu je priliku izabrala predimenzionirani pleteni džemper - haljinu u neutralnoj bež boji koji je zaokružila upečatljivim visokim čizmama. Osim što je svojim širokim krojem pružio udobnost i komotnost prilikom obavljanja kupovine, pletivo je i dodatno naglasilo njezin trudnički trbuščić koji ponosno ističe.

Profimedia 

Profimedia 


Upravo takav model pletene haljine može se pronaći i u ponudi popularnog modnog brenda Zara po cijeni od 229 kuna. Napravljena od recikliranog materijala, ova predimenzionirana pletena haljina idealan je odabir za hladne zimske dane, a u Zari se može pronaći u nekoliko boja. Osim što se može stilizirati uz razne odjevne komade, odlično je rješenje i za buduće mame koje žele istaknuti trudničke trbuščiće, a istovremeno se osjećati ugodno i u trendu baš kao Emily Ratajkowski.

Zara Screenshot  PLETENA HALJINA S VISOKIM OVRATNIKOM, 229,90 Kn