Ni Vanja Modrić nije odoljela ovoj Zarinoj haljini od 300 kuna

Supruga jednog od naših najpoznatijih nogometaša rado kupuje u trgovini koju obožavaju domaće trendseterice

Instagram

Iako su prošle godine proslavili desetu godišnjicu braka u kojemu su dobili desetogodišnjeg Ivana, sedmogodišnju Emu i trogodišnju Sofiju, Vanja i Luka Modrić jedan su od onih parova koji, unatoč činjenici da je Luka jedan od najpoznatijih nogometaša u svijetu, ipak svoj život nastoje zadržati što dalje od medija. Upravo zbog toga, s velikom pažnjom medija, ali i javnosti, prođe i svaka objava koju s pratiteljima na svom Instagram profilu podijeli 35-godišnji kapetan domaće nogometne reprezentacije. Tako je bilo i s posljednjom obiteljskom fotografijom koju je Luka na spomenutoj društvenoj mreži objavio uoči novogodišnje proslave, a zbog koje se Vanja sada našla u središtu pažnje.


Naime, mnoge je obožavatelje oduševila činjenica kako i supruga ovog poznatog nogometaša modne kombinacije pronalazi u ponudi popularnog brenda među brojnim Hrvaticama - Zari. Tako je 38-godišnjakinja za novogodišnju večer izabrala crnu haljinu sa zlatnim uzorkom koja se u Zari trenutno može pronaći na sniženju po cijeni od 300 kuna.

Instagram  Zara, 300 kn

Mini haljina širokog kroja s volanima i dugim rukavima, Vanji je idealno poslužila za opuštenu proslavu Nove godine u udobnosti vlastitog doma gdje je bila okružena suprugom i djecom dok je cvjetni uzorak zlatne boje dodatno naglasio svečani tom odjevnog komada.

Instagram 

Inače, vesela obitelj povodom novogodišnje fotografije pozirala je ispred raskošnog božićnog drvca u obiteljskom domu, a osim Vanje, za svečanu se prigodu odjenuo i nogometaš koji je tada pozirao u tamnoplavom odijelu dok su mališani na sebi imali ležerne odjevne kombinacije.