Nervozna, ali sjajna - Lady Gaga oduševila glasom i stasom na inauguraciji

Otpjevaviši himnu na dojmljiv način, sve je osvojila balskom haljinom s potpisom europske modne kuće

Profimedia Lady Gaga

Lady Gaga jedna je od onih glazbenica sa svjetske muzičke scene koja nema što nije napravila - plejada hitova, osvojen Zlatni Globus, nekoliko bestselera kada su albumi u pitanju, kao i svjetska glazbena turneja na njezinom su popisu ostvarenog. Ona je naprosto na vrhu u svojoj domeni pop kulture, a sada je dobila iznimnu čast otpjevati i himnu na inauguraciji Joe Bidena kao 46. američkog predsjednika. 

Profimedia  Lady Gaga

Kako je bila gorljiva politička aktivistica kada su ljudska prava u pitanju, bilo je jasno kako će se postaviti uz bok Demokratske stranke i Bidena te Kamale Harris, a kada je dobila poziv da sudjeluje svečanom činu prisege - odmah je pristala i svoju je sreću i oduševljenje podijelila na društvenim mrežama. 

Profimedia  Gaga

U velebnoj kreaciji europske modne kuće Schiaparelli oduševila je stylingom, a svoj je look zaokružila i pozlaćenim detaljem golubice s  grančicom masline, kao simbolom mira i novih početaka. 

Gaga je bilo vidljivo ganuta, nervozno, ali i presretna što je sudjelovala u tome sjajnome trenutku američke povijesti, a modom je samo naglasila svoj izvanredni talent.