Koja Irina? Zvijezda dana je trogodišnja Lea u jaknici od sedam tisuća kuna

Dame i gospodo, imamo novu zvijezdu na modnom nebu!

Profimedia

Kada su ti roditelji poznata imena u Hollywoodu, vrlo vjerojatno ni ti nećeš ostati zakinut za pažnju javnosti i medija. Ovo su na svojoj koži osjetili brojnih mališani slavnih parova gdje svakako prednjače Brangelinina djeca kao i 14-godišnja Suri Cruise koja od najranije dobi nosi laskavu titulu male modne ikone. Međutim, unazad nekoliko godina, na holivudskom se nebu stvorilo još jedno ime - Lea De Seine Shayk Cooper.

Profimedia 

Trogodišnja kći bivšeg para, 35-godišnje ruske manekene Irine Shayk i 46-godišnjeg glumca Bradleyja Coopera, sve je češće jedna od glavnih tema u medijima, a svakim odlaskom u šetnju sa slavnim roditeljima, sve su oči uprte u njezine odjevne kombinacije.

Koga nosi Lea? Pitanje je koje je postalo sada već uobičajeno, a upravo njezine modne kombinacije postaju inspiracija i puno starijima. Ništa drugačije nije bilo ni ovaj put, kada je djevojčica snimljena u šetnji sa slavnom mamom, a svu pažnju i ovaj put je ukrao njezin look - veseo i razigran, ali i cjenovno poprilično papren!

Profimedia 

Plava haljinica, šljokičaste UGG čizmice, kapica s ružičastim pomponom i jakna od sedam tisuća kuna. Da, dobro ste čuli. Trogodišnjakinja je za šetnju s mamom po ulicama New Yorka odjenula zimsku jaknicu brenda Versace čija je cijena vrtoglavih tisuću dolara, odnosno, nešto manje od sedam tisuća kuna. Jakna popularnog printa kojom dominiraju crna, zlatna i svijetloplava boja, odlično je zaokružila cijeli styling vesele djevojčice pa je malenu, koja je razigrano hodala mami uz bok, jednostavno bilo nemoguće ne primijetiti.

Profimedia 

Profimedia 

Ako ste i sami, nakon Leinog outfita, poželjeli u svom ormaru posjedovati sličan komad, jakna ovog uzorka za odrasle prodaje se po sličnoj cijeni, a dobra je vijest i da se dječji model trenutno nalazi na sniženju pa ga je tako na stranici modesens.com moguće kupiti po cijeni od 518 dolara, odnosno, nešto više od tri tisuće kuna.