Ovaj topmodel savršeno kopira stil Bernieja Sandersa

Slavni američki političar postao je utjecajni faktor i na modnoj sceni

Profimedia

Jedna od najutjecajnijih modnih ikona današnjice, čiji se lookovi kopiraju diljem svijeta, svakako je topmodel i influencerica Bella Hadid.

Ova 24-godišnja Amerikanka i sestra slavne Gigi Hadid posljednjih pet godina suvereno vlada svjetskim modnim pistama, a kada se uistinu makne sa svjetla reflektora počinje njen drugi život - onaj influencera.

Upravo zbog toga paparazzi je prate u stopu i uvijek traže način kako da ju snime kada nije u potpunosti dotjerana. No Bellu to uopće ne dira, štoviše, ona paparazzima uvijek daje nešto ekstra zbog čega vrijedi pratiti ovu brinetu u stopu.

Profimedia 

Bella je trenutno na europskoj turneji, upravo je u Parizu nosila reviju visoke mode kuće Fendi, koju je preuzeo Matthew Williams kao novi dizajner u ateljeu. Naime, to se mjesto ispraznilo nakon što je umro Karl Lagerfeld, a sada je Matthew popunio tu prazninu i kreće u novi napad na tržište. Bella je nakon revije prošetala ispred lokacije u kojoj je nekoliko minuta ranije izgleda glamurozno i stilizirano, a njezin je look sve iznenadio.

Profimedia 

Nije nikakva tajna da Bella politički podržava Bernieja Sandersa, američkog političara iz Demokratske stranke, te je u nekoliko navrata javno objašnjavala zašto je baš on bio njezin favorit. Sada se odlučila odjenuti poput njega tijekom predsjedničke inauguracije, te je nosila rukavice koje bi po svim pravilima odabrao i Bernie. 

Profimedia 

Bernie je posljednjih tjedana pravi hit na društvenim mrežama jer se njegov izgled i držanje komentiralo danima i pravi je meme. On je jednostavno skroman lik, koji nosi casual odjeću i ne mari previše za konvencije. Duhom je izuzetno mlad i zato najčešće mladi ljudi odlično reagiraju na njegove ideje koje većina Amerikanaca smatra - ni manje ni više - nego socijalističkima premda su politički bliže europskim vrijednostima, nego američkim. Primjerice, zdravstveno osiguranje za sve. 

Profimedia 

Upravo kako bi odala počast svome uzoru, Bella je uskladila svoje rukavice i šal te prošetala prohladnim Parizom. I ostavila - odličan dojam. Njezina moda oslanja se na stil 90-ih, a tako je bilo i ovaj put.