Znamo kako Kaia Gerber nosi svoje omiljene čizmice

Slavna topmodel i kći Cindy Crawford ne skida ovaj model čizmica

Profimedia

Slavna manekenka, model, influencerica i kći još slavnije majke, Cindy Crawford, prije dvije je godine skočila u zvjezdanu orbita modne industrije. Kao prepoznatljivo lice slavnih roditelja, 19-godišnja Kaia Gerber je gotovo preko noći od tinejdžerice postala traženi modeli čiji se karijerni uspjesi prate s posebnom pozornošću.

Svjetski priznati dizajneri i brendovi rado je zovu da nosi njihove revije, redovito završi u modnim kampanjama i uvijek nekako pronađe način da u svoj osobni stil uključi najpopularnije modne dodatke trenutka.

Profimedia 

Profimedia 

No kada je izbor obuće u pitanju, posebice za vrijeme koronakrize, vrlo je isključiva i najčešće nosi jedan model čizmica. Riječ je o popularnom brendu Ugg, koji je i brojnim Hrvaticama često ključni komad svake odjevne kombinacije u hladnijim mjesecima jer, prije svega, odlično grije.

Profimedia 

No Kaia ne nosi klasične uggsice već one Classic Ultra Mini, model koji stoji oko 1250 kuna i definitivno vizualno ne skraćuje nogu kao najklasičniji model koji je nešto viši uz list noge. Doduše, ona svoj omiljeni Ugg model nosi na bijele čarape, što bas i ne bismo preporučili, ali o ukusima se ne raspravlja.

Premda ovaj brend izaziva brojne prijepore na modnoj sceni, barem kada je u pitanju dobar i poželjan stil, činjenica je da brojne žene žele nositi ono što im je najudobnije, a to je upravo ovaj model cipela, posebice kada za suhog vremena.

Kaia ima svoj specifični stil i to je ono najvažnije - personalizacija trendova je lekcija iz stila koju valja zapamtiti.