PO UZORU NA MEGHAN MARKLE Glumica pokazala bivšem što propušta

Vatreno crveno uvijek pali!

Profimedia

Australska glumica i komičarka, 40-godišnja Rebel Wilson se na dodjeli nagrada NF lige uoči Super Bowla, pojavila u istoj odjevnoj kombinaciji kao i Meghan Markle u ožujku 2020., na glazbenom festivalu kojem se pridružila u pratnji princa Harryja.

Zablistala je u vatreno crvenoj haljini dizajnerice Safiyae. Uz jarke boje dodatak haljini bio je zamaman crveni ogrtač. Zvijezda Pitch Perfecta izgledala je još sjajnije skupivši kosu u lagani rep, dok joj je ostatak blago valovite kose lagano padao u stranu. Odlučila se na decentni make-up baš poput holivudskih glumica svojih godina.

Fotografiju u glamuroznoj haljini objavila je na Instagramu uz opis 'Volim se BOLESNO u ovoj haljini', a prijatelji i fanovi obasuli su je komentarima podrške. Glumica Sharon Stone poručila joj je 'I trebala bi!', a Alexis Knapp napisala je: 'Pozdrav prekrasna wombannn'.

Identičnu crvenu haljinu nosila je slavna Meghan Markle u ožujku 2020. godine kada su se ona i princ Harry pojavili na glazbenom vojnom festivalu. Baš kao i Rebel, Meghan je središte pozornosti prepustila haljini rasputivši dugu kosu uz minimalne modne dodatke. Šminku je, ipak učinila glamuroznijom nego Rebel izabravši smokey eyes, brončanu konturu i prozirno sjajilo za usne.

Profimedia 

Usprkos podudaranju crvenih kreacija, posebna prigoda označila je kraj jedne ere, jer je to bio Harryjev posljednji angažman kao general-kapetana kraljevskih marinaca, titula koju je dobio još 2017. godine. Bio je to jedan od posljednjih pojavljivanja u javnosti Meghan i Harryja kao predstavnika kraljevske britanske obitelji nakon što su oboje odlučili odstupiti od svojih dužnosti.

Izlaganje javnosti Meghan je tako završila pojavljivanjem u jarko crvenoj haljini koja oduzima dah, a dalo bi se naslutiti da i Rebel radi isto. Naime, prošlog tjedna potvrdila je, da je slobodna i da više ne izlazi s Jacobom Buschom.

'Mnogo toga mi je sad na pameti...ahhh', napisala je Rebel na Instagramu 2. veljače pritom misleći na bivšeg dečka Jacoba Buscha. Američki mediji pisali su kako su ona i Jacob krenuli svatko svojim putem nakon burne romanse, a izvor E!News portala otkrio je da je par praznike proveo odvojeno i dodao da im je bilo odlično zajedno i da će ostati dobri prijatelji. Na kraju je istaknuo kako Jacob ima puno ljubavi i poštovanja prema Rebel i da će ona uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu.