ZA NJOM SE OKREĆU Kraljica ulične mode prošetala kaput od 18 tisuća kuna

Ako netko zna kako privući pažnju to je onda Irina Shayk. Gotovo da ne postoji outfit koji je prošetala ulicama New Yorka, a da isti nisu zabilježile budne kamere paparazza, međutim, onim posljednjima, manekenka je podignula ljestvicu više među ljubiteljicama popularnog teddy bear kaputa

Profimedia

Ruska manekenka, 35-godišnja Irina Shayk, godinama već nosili titulu 'kraljice ulične mode'. Bez obzira je li riječ o solo šetnji ulicama New Yorka ili pak igranju u parku s trogodišnjom kćerkicom Leom De koju je dobila u vezi s bivšim partnerom, 46-godišnjim glumcem Bradleyjem Cooperom, Irina mami uzdahe brojnih žena svojim smjelim i modernim odjevnim kombinacijama. Iznimka tako nije bilo ni njezino posljednje pojavljivanje gdje je snimljena 'umotana' u predimenzionirani kaput popularnog modnog brenda.

Profimedia 


Takozvani teddy coat, već je nekoliko sezona jedan od omiljenih zimskim modnih komada, a iako smo isti naviknuli vidjeti na poznatim damama diljem svijeta, ali i Hrvatske, ovaj u kojem je Irina snimljena podigao je ljestvicu gore među ljubiteljicama trendi kaputa.

Profimedia 

Profimedia 

Prugasti smeđe - crni kaput, čiji dizajn potpisuje jedan od omiljenih brendova i među Hrvaticama - Max Mara, manekenka je kombinirala uz crne traperice mom kroja, smeđu dolčevitu te crne dodatke u vidu 'vojničkih' čizama, kape i rukavica.

Profimedia 

Profimedia 

Outfit u kojemu je dominirao kaput koji se prodaje po cijeni od 18 541,96 kuna, 35-godišnjakinja je zaokružila malom smeđom torbicom, a mi ne možemo ne primijetiti koliko je ovo na prvu poprilično jednostavno modno izdanje, ujedno i jedno od Irininih najboljih u posljednjih nekoliko mjeseci.