Znate li što je Gigi efekt i zašto bi mogao zasmetati ocu njene kćeri?

Američka manekenka Gigi Hadid posložila je privatni život onako kako joj najviše odgovara te je, dok čeka povratak na modne piste, dobila kćer Khai sa svojim partnerom Zaynom Malikom

Profimedia

Gigi Hadid, 25-godišnja plavokosa Amerikanka nizozemskih i palestinskih korijena, do izbijanja pandemije koronavirusa u ožujku 2020. bila je jedno od najtraženijih lica u svijetu modelingu. Nosila je revije ključnih modnih dizajnera današnjice, pozirala u njihovim svjetskim kampanjama, pojavljivala se u editorijalima glossy časopisa, osvajala svojim fantastičnim odjevnim kombinacijama i stvarala trendove u lifestyle industriji.

Profimedia 

A onda je svijet stao i sve se promijenilo. Moda je postala sekundarna, revije su otkazane, tjedni mode i dalje se održavaju isključivo online bez publike, a industrija luksuza bilježi nevjerojatne minuse. No to ne zabrinjava Gigi kojoj je 2020. bila jedna od sretnijih godina u životu. Dolazak kćeri Khai potkraj prošle godine potpuno joj je promijenio život i donio novu ulogu u kojoj se fantastično snalazi. I to sve, naravno, uz svesrdnu pomoć partnera Zayna Malika, 28-godišnjeg britanskog pjevača s kojim je u vezi već više od pet godina.

Profimedia 

Zayna je svijet upoznao tijekom nekoliko godina nevjerojatnih uspjeha pop-benda One Direction. Taj je sastav od 2010. do 2015. osvojio fanove i de facto promijenio svjetsku glazbenu industriju nizom hitova koji samo na YouTubeu imaju nekoliko milijardi pregleda. Grupu je sastavio Simon Cowell, lisac glazbene industrije i sudac u britanskoj inačici showa ‘The X Factor’, nakon što su se momci dokazali na nekoliko uspješno odrađenih audicija. Sve je ostalo povijest. Danas je Zayn, kao i njegov kolega iz One Directiona Harry Styles, samostalni autor, ali obožavatelji ga ponajprije opisuju i prate kao partnera iznimno popularne Gigi iako su mu dva samostalna albuma bila prilično uspješna na glazbenim ljestvicama.

Profimedia 

Riječ je o ‘Gigi efektu’, odnosno činjenici da je ona nezaustavljiva u svom utjecaju na industriju mode i ljepote. Premda su nekoliko puta bili na rubu prekida, čak su i uzimali pauze jer se Zayn borio s depresijom, o čemu je i otvoreno govorio u brojnim intervjuima, ovaj je zvjezdani par očito uspio prebroditi sve izazove pa sada sretan i jednako zaljubljen kao na početku veze odgaja malenu Khai. Trenutačno mu u tome najviše pomaže Yolanda Hadid, majka Gigi Hadid koja se nakon karijere modela posvetila obitelji pa najbolje zna koje sve situacije u roditeljstvu očekuju njezinu mezimicu. Yolanda se preselila u New York kako bi pomagala kćeri, posebice tijekom aktualne pandemije kada je život ionako otežan zbog osjećaja straha i sveopćeg zatvaranja diljem svijeta.

Profimedia