MUŠKARCI IH NE PODNOSE S.J.Parker prošetala u omraženoj obući

Hoće li uistinu postati trend, preostaje nam samo pričekati proljeće i vidjeti hoće li ih trendseterice dodati u svoju kolekciju

Profimedia

Zahvaljujući vladajućoj pandemiji koronavirusa, potreba modnih kupaca za udobnim odjevnim komadima i obućom nikada nije bila izraženija uslijed većeg boravka i rada iz topline doma, a njihovoj potrebi dovoljno idu u prilog aktualni modni trendovi poput ružnih, a istovremeno iznimno udobnih modela obuće koje iz sezone u sezonu uživaju veliku popularnost.

Tako se na scenu, a i police dućana vraćaju klompe! Premda ih danas prvenstveno povezujemo s anatomskim modelima obuće koje nose zdravstveni djelatnici, klompe su 90-ih godina slovile za pravi 'statement' komad koji su u svojim ormarima imale sve prave ljubiteljice mode. A, jedna od njih je i glumica Sarah Jessica Parker koja ih nosi već godinama. 

Profimedia 

 'Žene, molim vas, nemojte ovo nositi. Ovo je nešto najružnije što možete staviti na svoju nogu', komentari su muškaraca na ovu vrstu obuće, a dio njih se i usuglasio: 'Ružnije su i od crocksica'. Nekada neudobne i teške, nove tehnologije klompu su napravile super udobnom i laganom, no i dalje je riječ o bazičnoj formi natikače koja ponegdje ima i potpeticu. 'Postale su jako chic i udobne, bit će jedan od najvećih ljetnih trendova', izjavila je Caroline Maguire, modna urednica online shopa Shopbop, za Marie Claire.

Profimedia 

 Sarah nije jedina slavna dama koja rado nosi ovu obuću, a na listi su se još našle : Scout Willis, Michelle Williams, Eva Mendes, Kate Moss i brojne druge dame. 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia