Brend ALDO uskoro ima jedno od najvećih sniženja do sada!

promo

Odlična vijest za sve ljubiteljice lijepe, moderne i udobne obuće: brend ALDO uskoro priprema sjajnu online akciju: velik broj ALDO modela cipela bit će na fenomenalnom popustu: od 60% do čak 80%!

Na ove velike popuste možete preuzeti i promo kod za dodatni popust od 10% na već snižene cijene kojeg možete preuzeti prijavom na Aldo Hrvatska newsletter!

Ova sjajna prilika vremenski je ograničena i trajat će od 6.4. do 9.4. samo na ALDO web shopu! U 4 dana u ponudi ALDO web shopa čekat će vas brojni modeli obuće za razne prilike: cipele na visoku petu, sandale atraktivnih boja, mokasine, balerinke i ostala ravna obuća idealna za poslovne, ali i svakodnevne prilike kao i tenisice koje su postale nezaobilazni komadi svačije garderobe!
Donosimo vam samo nekoliko modela koje ćete od 6.4. moći kupiti u sklopu ALDO Online Garage Sale akcije!

promo 

Za ljetne dane koji su pred nama i za savršene ljetne outfite bit će vam potrebne trendy sandale koje ćete na Online Garage Saleu moći uloviti po akcijskim cijenama sniženim od 60% do 80%!

promo 

Osim sandala, za prijelazno razdoblje savršene će biti ALDO gležnjače koje će se idealno kombinirati s proljetnim haljinicama, suknjama i traper i kožnim jaknama. Kaubojski modeli, modeli sa zakovicama ili trendy gležnjače na visoku petu: odaberite model najbliži vašem stilu po fenomenalnim cijenama!

promo 

  U ALDO Online Garage Sale akciji svoj must have par obuće pronaći će i dame koje preferiraju decentnije i neutralnije modne kombinacije. Uz kvalitetne mokasinke, balerinke ili sandale u konjak i bež nijansama vaš outfit će izgledati elegantno i dotjerano, a pritom ćete uštedjeti! 

promo 

promo 

 I muškarci će u Online Garage Sale akciji imati priliku kupiti sjajne modele obuće na popustu: tenisice, formalne i neformalne cipele za smart business kombinacije jedan su od najboljih ulova sezone i odlična prilika da se nadogradi garderoba vječnim i kvalitetnim komadima.

promo 

Ne propustite ovu sjajnu priliku da se razveselite novim parom obuće po cijenama koje se ne ponavljaju često i pogledajte ALDO nline Garage Sale ponudu od 6.4.-9.4.!