TOP 5 Hrvatice 'furaju' već poznati proljetni trend, da se odmore od štikli

Ako vam ponestane ideja za odjevne kombinacije...

Story arhiva

Iako nas je snijeg sve iznenadio početkom ovog tjedna, vjerujemo kako će nam se sunce osmjehnuti i vratiti se nad Hrvatsku. Vrijeme je da se za ovu sezonu oprostimo od toplih kaputa, debelih jakni, pulovera i čizmi i da se okrenemo proljetnim kombinacijama, iz kojih vrišti prozračnost, jednostavnost, lepršavost i udobnost. U ovaj opis itekako spada dugo voljen trend - spoj tenisica i haljini kojemu se ovih dana najviše vesele one djevojke koje nisu ljubiteljice visokih peta.

Posljednjih nekoliko sezona nije neobično vidjeti kako se tenisice nose u dnevnim casual kombinacijama, a posebno u kombinaciji s raznim haljinama, bilo da je riječ o kratkoj i uskoj ili dugoj i lepršavoj. Udobnost je izgleda, posebice u 2020. godini, postala prioritet. 

Dok mnoge dame već neko vrijeme uživaju u ovom trendu, nekima je možda potrebna inspiracija. Upravo zbog toga izdvajamo nekoliko ideja za nošenje ovog trendi spoja. Jer, ako pitate ove poznate Hrvatice, svaka haljina se može nositi s tenisicama - bilo da je riječ o uskoj crvenoj kao kod plesačice Tine Walme ili prozračnoj dugoj kao što nosi pjevačica i voditeljica IN MagazinaMinea