Camilla se na javno događanje pojavila u čupavim papučama od 160 kuna

'Graciozna je i prekrasna'

Profimedia

Camilla, vojvotkinja od Cornwalla nedavno je posjetila Londonski islamski kulturni centar u džamiji Wightman Road, pobrinuvši se da se prikladno obuće pa je cipele s potpeticama, zamijenila udobnim papučama. Britanski mediji pišu kako čupave crne papuče, koje su joj posudili vjernici u džamiji, koštaju 160 kuna. 

Profimedia 

'Izgledaju izuzetno ugodno, čak su se savršeno uklopile s njezinim stylingom, a posebno mi se sviđa ovaj blistavi cirkon na njima', pišu obožavatelji kraljevske obitelji. Mnogo njih pohvalilo je izgled Camille za ovu prigodu - a dok su neki hvalili njezin kaputić s potpisom Fiona Clare, drugima se svidjelo kako joj pristaje marama za glavu.

Profimedia 

'Vrlo graciozno od vojvotkinje što je pokrila glavu za vrijeme posjeta zajednici koja se toga drži. Zaista, sjajan posao! Camilla izgleda lijepo i elegantno', samo su neki od mnoštva komplimenata koje je dobila.

Profimedia 

Camilla je donirala privjeske za ključeve iz Buckinghamske palače i naljepnice kraljevskih gardista koji će biti donirani djeci izbjeglicama, dok je ona na poklon dobila Kuran koji je personaliziran imenima njezina supruga, princa Charlesa i nje.. 'To me duboko, duboko dirnulo i sigurna sam da će se svidjeti i mom suprugu. Željela bih ga dovesti ovdje u bližoj budućnosti', zaključila je Camilla. 

Profimedia