DOSTA JE SIVILA Ove tri raskošne boje bit će vladarice modnih kombinacija

Tri upečatljive boje koje će obilježiti proljetne i ljetne dane

Instagram

Nova sezona donosi nove trendove, a novi trendovi donose novu garderobu. Iako ćemo još nekoliko dana nositi slojevitu i topliju odjeću, svi se nadaju da će uskoro nastupiti pravo proljeće koje će okrenuti novu stranicu za modni svijet. Baš kao i svake godine, u središtu modne sezone proljeće/ljeto i njezinih najpoželjnijih trendova istaknula se raskošna paleta boja pa tako modni diktatori najavljuju da će zelena, ružičasta i žuta boja biti najpoželjnije. 

Profimedia 

Hailey Bieber jedna je od onih slavnih dama koje uspijevaju prodati baš svaki modni trend. Iako voli nove trendove, 24-godišnja Hailey im nije slijepo odana, već ih zna šavršeno ukomponirati u svoj sportski stil, a baš tako ukomponirala je zeleni predimenzionirani blejzer. Upravo će ova boja biti jedna od najpopularnijih ovoga ljeta, a različite nijanse zelene rado nosi i Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton te influencerica Anastazija Makjanić, na Instagramu poznatija kao 'staziesweets'. Zavirite li na njezin profil, mogli biste se odvažiti i zaljubiti u boje na odjeći.

Profimedia 

Osim zelene, ako je vjerovati stručnjacima, ali i modnim influencericama jednako popularna biti će i ružičasta boja. Neki od najefektnijih i najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka istaknuli su se upravo ovom bojom – bilo u nježnim puderastim tonovima ili vibrantnoj fuksiji. Istovremeno romantična iefektna, ružičasta boja je uvijek savršeni odabir – bez obzira na nove trendove. S neodoljivom dozom šarma, odlično se kombinira s cijelom paletom, a savršeno je nosi domaća influencerica Dora Predojević

 Osim ove dvije boje, na ulicama ćemo gledati i žuti koja će razveseliti i one najtmurnije, a svaki styling koji uključuje ovu sunčanu ljetnu boju ugodno će iznenaditi. Upravo ova nijansa odlično pristaje, manekenki Irini Shayk, travel blogerici Andrei Trgovčević kao i domaćoj blogerici i influencerici Sonji Kovač koja ju odlično kombinira s ružičastom. 

Profimedia