HODAJUĆI ROKOKO Što kažete na odjeću koju je Irina izabrala za dnevni look?

Dizajnerske 'krpice' napravljene od održivih materijala

Profimedia

Manekenka Irina Shayk neprestano plijeni pažnju svojim odvažnim modnim kombinacijama. Osim što redovito voli spojiti naoko nespojive komade odjeće, sada je posegnula za dizajnerskim 'krpicama' Vivienne Westwood. Riječ je o traper jakni i trapericama kreiranim od održivih materijala, a na kojima je otisnuta slika iz razdoblja francuskog rokokoa Daphnis et Chloe Françoisa Bouchera naslikanu 1743. godine.

Profimedia Irina Shayk u šetnji New Yorkom

'Hodajući rokoko', kako su je svjetski mediji opisali u posljednjem izdanju s ulice, Irini očito odgovara. Avangardna odjeća njezin je izbor za dnevnu šetnju i druženje s kćerkicom Leom de Seine nakon što ju je pokupila iz vrtića u New Yorku.

Profimedia 

Inače, u posljednje vrijeme sve su glasnija nagađanja o tome da se manekenka Shayk pomirila sa svojim bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom. Zadnjih nekoliko mjeseci fotoreporteri su ih snimili desetak puta u šetnji New Yorkom, a njihovi su se obožavatelji ponadali da je par pred pomirenjem. Tome često doprinosi Irinin široki osmijeh i pogledi koje upućuju jedno drugome.